Vastgoed Browaeys
Dorpsstraat 93 / 00.1 9667 Horebeke
T.+32 (0)55 59 50 10

Perceel bouwgrond voor OB te koop

Bouwgrond voor € 215.000

Keistraat 1/A, 9570 Lierde Bekijk op kaart
Ref: TL20231026

Delen

923 m² grondopp.

Ontdek de mogelijkheden van dit prachtige perceel voor open bebouwing.

Dit uitgestrekte perceel bouwgrond, gelegen langs de schilderachtige Keistraat in Lierde, biedt een unieke kans om uw droomwoning te realiseren. Als lot 2 van de verkaveling is dit terrein ideaal voor het bouwen van een open bebouwing en biedt het voldoende ruimte voor een eigentijdse, ruime woning.

Met een oppervlakte van 923 m² geeft dit perceel u de vrijheid om uw woning te ontwerpen volgens uw eigen wensen en behoeften. De ligging in een rustige omgeving zorgt voor een aangename leefomgeving, terwijl u toch geniet van de nabijheid van lokale voorzieningen en natuurschoon.

De Keistraat in Lierde biedt een rustige en landelijke omgeving, perfect voor wie op zoek is naar een vredige woonplaats. Tegelijkertijd bevindt u zich dichtbij belangrijke voorzieningen en geniet u van een vlotte verbinding met omliggende steden en gemeenten. Als extra troef is reeds een bouwvergunning aanwezig voor het bouwen van een moderne eigentijdse woning, inclusief vergunning voor zwembad aanwezig.  Doch is er géén verplichting om deze vergunde toestand uit te voeren. 

Interesse? Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging, neem contact op met Stefanie 0478/72 13 00 of mail info@vastgoedbrowaeys.

Mis niet de kans om dit prachtige perceel bouwgrond te verwerven en uw droomwoning te realiseren in het idyllische Lierde!

Naam
Stefanie Browaeys
GSM
+32 478 72 13 00
E-mail

Prijs
€ 215.000

Totale opp. grond
923 m²
Breedte huis
14 m
Breedte grond
20 m
Diepte huis
20 m
Diepte grond
46 m

Bebouwing
Open
Oriëntatie tuin
West
Elektriciteitscertificaat
Neen

Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven