Verhuur uw eigendom met CIB makelaar Vastgoed Browaeys te Horebeke

Ben je op zoek naar een kwaliteitsmakelaar om je woning te verhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kiezen voor een CIB-makelaar is kiezen voor een makelaar met een meerwaarde op alle aspecten die bij een vastgoedtransactie komen kijken.

Wie in zee gaat met een CIB-makelaar is met andere woorden zeker van steeds juridisch waterdichte en up-to-date modelcontracten, een makelaar die op de hoogte is van de laatste wetswijzigingen.

Vastgoed Browaeys is reeds meer dan 15jaar actief in de sector. Bovendien hebben wij een uitgebreide waaier aan publiciteitskanalen, wij garanderen u de beste visibiliteit op portaalsites Immoweb, Vlan, Zimmo en uiteraard ook op onze eigen website. Bovendien zijn wij voorstander van campagnes op maat om uw eigendom in de kijker te plaatsen en daar speelt Facebook een grote rol.

Vastgoed Browaeys staat garant voor een persoonlijke aanpak met oog voor detail. Voor elke verhuring welke huurprijs het ook mag zijn werken wij samen met een professionele fotograaf die op maat uw eigendom komt fotografen. Begeleide professionele bezoeken en grondige screening van de kandidaat huurders. Alles gebeurd in samenspraak met U als verhuurder. Bovendien bieden wij een unieke service garantie na verhuur. Ook na de verhuur blijven wij u aanspreekpunt en dat van de huurder. Bovendien gaan wij jaarlijks langs in het huurpand voor een jaarlijkse controle en opvraging van de wettelijke attesten en indexeren wij voor u uw eigendom. Kortom als u met ons verhuurd kan u zorgeloos verhuren.

Erkend CIB lid
De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be

Informatie nodig?

We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.