Verkoop uw eigendom met CIB makelaar Vastgoed Browaeys met immokantoor te Horebeke Zwalm

Ben je op zoek naar een kwaliteitsmakelaar om je woning te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kiezen voor een CIB-makelaar is kiezen voor een makelaar met een meerwaarde op alle aspecten die bij een vastgoedtransactie komen kijken.

Wie in zee gaat met een CIB-makelaar is met andere woorden zeker van steeds juridisch waterdichte en up-to-date modelcontracten, een makelaar die op de hoogte is van de laatste wetswijzigingen in immoland en die via de digitale tools van CIB Vlaanderen steeds snel en correct de juiste attesten kan opvragen voor het opmaken van een wettelijk correct dossier.

Vastgoed Browaeys is reeds meer dan 15jaar actief in de sector. Bovendien hebben wij een uitgebreide waaier aan publiciteitskanalen, wij garanderen u de beste visibiliteit op portaalsites Immoweb, Vlan, Zimmo en uiteraard ook op onze eigen website. Bovendien zijn wij voorstander van campagnes op maat om uw eigendom te lanceren zowel op Facebook maar ook door een persoonlijke domeinnaam (bv. www.kouteren72zwalm.be ) te reserveren en visitekaartjes te drukken. Zo komt uw woning nog meer in de kijker te staan.

Vastgoed Browaeys staat garant voor een persoonlijke aanpak met oog voor detail. Een professionele fotograaf die op maat uw eigendom komt fotografen en waarbij wij restylen waar nodig. Begeleide professionele bezoeken met technische vakkundige uitleg over uw eigendom. Ook na de realisatie van onze opdracht blijven wij voor u een meerwaarde betekenen. Onze opdracht stopt niet bij het opmaken van een compromis. Wij reiken u ook nog de hand bij de notaris en komen langs bij authentieke akte en zorgen dat alle overdrachten van EGW (elektriciteit – gas – water) feilloos kunnen gebeuren. Kortom U verkoopt bij ons uw pand zonder zorgen!

Erkend CIB lid
De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be

Informatie nodig?

We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.