Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector --> KLIK HIER


Vastgoed Browaeys is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed en u kunt bij ons ook terecht voor projectontwikkeling. Denk maar aan verkavelingen, meergezinswoningen en de vernieuwde woonvorm: woonerven met aandacht voor wonen in het groen.

Onze portefeuille is erg gevarieerd: van gezellige rijhuizen, charmante herenwoningen, knusse appartementen, te renoveren of op te frissen parels, bouw- en projectgronden tot luxueuze villa’s.

Of het nu gaat over investeerders op zoek naar veilige opportuniteiten, gezinnen op zoek naar meer ruimte en groen, of mensen die zich aanpassen aan een nieuwe gezinssituatie: iedereen heeft een ander verhaal en dáár houden wij van.

Wij geloven in een feilloze service, zo veel mogelijk persoonlijk contact, handelen met het oog op een win-win situatie voor beide partijen, eerlijkheid en integriteit. Bemiddelen in vastgoed komt bij ons vanuit het hart.

“Doe altijd meer dan je belooft” is één van de motto’s waarmee we onze klanten willen verbazen. Een eigendom verkopen of verhuren is niet enkel een goed contact, of een waterdichte verkoop- of verhuurovereenkomst, of goede bezichtigingen.

Elk dossier verdient het beste – en nog wat meer. Een puzzel geeft je ook maar voldoening wanneer je alle stukjes perfect hebt kunnen leggen, toch?

Gedurende de realisatie van onze verkoop- of verhuuropdracht, deelden we op korte tijd in emoties en bouwden we een relatie op. Die relatie willen we te allen koste onderhouden. De bankier die al jaren voor jouw familie werkt, of de kassierster die jou aanspreekt bij je voornaam. Dat is de persoon die wij willen zijn voor jou!

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 504.553 (Erkend in België) - Stefanie Browaeys
Stagiair vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 515.116 (Erkend in België) - Annelies De Jonge
Stagiair vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 515.271 (Erkend in België) - Kris De Mulder
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)
Erkend CIB lid
De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be